Allesmakkelijk.nl

Huisnummer bord met naam model 1105

Uniek en stijlvol Plexiglas Huisnummerbord / Naambordje met Naam

Maak jouw woning helemaal af met ons exclusieve Plexiglas huisnummerbord met naam. Dit prachtige naambordje is verkrijgbaar in een standaardformaat van 15x15 cm, maar we bieden ook de mogelijkheid om te kiezen voor grotere formaten zoals 20x20 cm of 25x25 cm. Met een dikte van 5 mm is het plexiglas van hoogwaardige kwaliteit, waardoor jouw naambordje stevig en duurzaam is.

Het ontwerp van ons huisnummerbordje is werkelijk uniek. De achtergrondkleur bestaat uit een prachtig mengsel van warme gele en bruine tinten, zoals te zien is op de foto. Hierdoor krijgt het naambordje een chique en moderne uitstraling die direct de aandacht trekt. Het lettertype is zorgvuldig gekozen en perfect passend bij het design. Standaard is het lettertype zwart, waardoor het mooi contrasteert met de achtergrond.

 

Een uniek en stijlvol naambordje dat jouw huis laat opvallen

Het beste van alles is dat jij volledige controle hebt over de personalisatie van jouw naambordje. Geef simpelweg jouw huisnummer en gewenste tekst aan ons door en wij zorgen voor een perfecte bedrukking op het plexiglas. De bedrukking wordt aan de achterzijde van het glas aangebracht, wat zorgt voor een prachtig spiegelbeeld effect. Vanuit elke hoek is jouw huisnummer en tekst duidelijk zichtbaar en de hoogglans afwerking van het acryglas geeft een heldere en stralende uitstraling.

Om jouw naambordje stevig aan de muur te bevestigen, worden er standaard 4 gaten in de hoeken van het bordje gemaakt. Bij jouw bestelling ontvang je ook 4 luxe RVS afstandhouders, verkrijgbaar in zilver, goud of zwart. Hiermee geef je jouw naambordje een stijlvolle en elegante uitstraling wanneer het naast jouw voordeur hangt.

Maak indruk op jouw buren en bezoekers met ons op maat gemaakte Plexiglas vierkant Huisnummerbord met naam. Het is niet zomaar een naambordje, maar een statement dat jouw huis laat opvallen. Bestel vandaag nog en ontvang binnenkort dit unieke en gepersonaliseerde naambordje bij jou thuis. Laat jouw entree stralen en verwelkom iedereen op een stijlvolle manier!


 - Weer en windbestendig

 - Formaat 15 x 15 cm

 - Het plexiglas is 5mm dik en wordt geleverd met 4 afstandhouders voor montage.

 - Levertijd: Voor 11:00 uur besteld dezelfde dag verzonden. 






























Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
  • Model: HUISNUMMER1105
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 24,90€

  • Excl. BTW: 20,58€

Beschikbare opties:



Tags: huisnummerplaat, naambordje, huisnummerbordje, naambordjes, naamplaatjes, huisnummer borden, naambordjes, voordeur,

Naambordje voordeur

Uw verbinding met allesmakkelijk.nl is beveiligd