Allesmakkelijk.nl

Zakelijk offerte

allesmakkelijk.nl rekent bedrijven in uiteenlopende branches tot haar klanten. Zowel kleine bedrijven als beursgenoteerde bedrijven zijn reeds klant van allesmakkelijk.nl. We zijn zeer tevreden met onze klanten.


Bij bestellingen vanaf 20 leuke usb sticks ontvangt u de usb sticks voor een zeer scherpe prijs. Indien u graag een bestelling wenst te plaatsen vanaf 20 usb sticks, verzoeken we u een offerte op te vragen via service@allesmakkelijk.nl


Voorwaarde: De partij usb sticks korting geldt bij een minimale bestelling van 20 stuks usb sticks (alle combinaties mogelijk, zowel qua soort usb stick als GB).Werkwijze: U dient de soort usb sticks, het aantal en GB per e-mail door te geven aan allesmakkelijk.nl (via service@allesmakkelijk.nl). allesmakkelijk.nl maakt dan aan de hand van de soort usb sticks, het aantal en GB een berekening hetgeen zal resulteren in een kortingspercentage van 20 tot 65%. Het kortingspercentage is afhankelijk van de gekozen soort usb stikcs, het aantal en GB.  Levertijd: Na ontvangst betaling worden de producten binnen 1 werkdag verzonden.
Naambordje voordeur

Uw verbinding met allesmakkelijk.nl is beveiligd