Allesmakkelijk.nl

Zakelijk offerte

Voor zakelijke partijverkopen hanteert allesmakkelijk.nl een uitgebreide aanpak. We bedienen zowel particulieren als bedrijven in verschillende sectoren, variërend van kleine ondernemingen tot beursgenoteerde bedrijven. Ons klantenbestand groeit gestaag en we zijn trots op de tevredenheid die we bij onze klanten hebben weten te bereiken.

 

Bij bestellingen vanaf 10 producten bieden wij USB-sticks, tekstbordjes, huisnummerbordjes, naamcadeaus en andere producten tegen zeer concurrerende prijzen aan. Als u graag een bestelling wilt plaatsen vanaf 10 producten, nodigen we u uit om een offerte aan te vragen via service@allesmakkelijk.nl

 

Voorwaarde: De korting voor partijaankopen geldt bij een minimale bestelling van 10 stuks.

 

Hoe werkt het? U dient de naam of het modelnummer van het gewenste product en het gewenste aantal per e-mail door te geven aan allesmakkelijk.nl (via service@allesmakkelijk.nl). Vervolgens maken wij op basis van het producttype, het aantal en de afmetingen een berekening, resulterend in een korting van 20 tot 65%. Het exacte kortingspercentage is afhankelijk van het gekozen product, de hoeveelheid en de afmetingen.

 

Levertijd: Omdat we onze producten rechtstreeks verkopen, kunnen we snel leveren. Na ontvangst van de betaling worden de producten binnen 1-5 werkdagen verzonden.

Naambordje voordeur

Uw verbinding met allesmakkelijk.nl is beveiligd