Allesmakkelijk.nl

Bezorging en Verzendkosten - Allesmakkelijk.nlBetreft de bezorging:

 

* Onbedrukte Producten: Op werkdagen voor 15:00 uurbesteld dezelfde dag verzonden.


* Bedrukte Producten: Op werkdagen voor 11:00 uurbesteld dezelfde dag verzonden.


* Wij zijn gevestigd in Utrecht (Nederland). Bezorging naar Belgie duurt daarom paar dagen langer.


*Bestellingen worden bezorgd op maandag t/m zaterdag. (Feestdagen is helaas niet mogelijk)


* Wij bezorgen onze producten in heel EU. Verzendkosten:


     NEDERLAND:

     * PostNL Brievenbus post: 2,75€

     * DHL Track & Trace :       4,25€

     * DPD Track & Trace :       4,25€

     * DHL ServicePoint :        4,90€


     BELGIE:

     * PostNL Brievenbus post: 2,75€ 

     * DPD Track & Trace :       6,50€Voor onbedrukte producten garanderen we snelle verwerking en verzending als ze vóór 14:00 uur op werkdagen worden besteld. Dit stelt ons in staat om dezelfde dag nog te verzenden en zorgt voor een tijdige levering binnen Nederland en andere EU-landen.


Voor bedrukte producten adviseren we om vóór 11:00 uur op werkdagen te bestellen om dezelfde-dag-verzending mogelijk te maken. Dit geeft ons voldoende tijd voor het drukproces, waardoor we gepersonaliseerde items snel kunnen verzenden.


Locatie en Bezorging:


Ons hoofdkantoor in Utrecht, Nederland, is strategisch geplaatst voor efficiënte binnenlandse (Nederland) leveringen. 


Bezorgschema:


We leveren bestellingen van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van nationale feestdagen. Dit schema biedt flexibiliteit en zorgt ervoor dat we bestellingen snel kunnen verwerken en bezorgen. Op nationale feestdagen, zoals Kerstmis en Nieuwjaar, zijn geen leveringen mogelijk vanwege beperkingen bij onze logistieke partners.Verzendkosten:


Nederland:

  - PostNL Brievenbus post: €2,75

  - DHL Track & Trace: €4,25

  - DPD Track & Trace: €4,25

  - DHL ServicePoint: €4,90


-België:

  - PostNL Brievenbus post: €2,75

  - DPD Track & Trace: €6,50


De verzendkosten variëren afhankelijk van de gekozen bezorgmethode en zijn ontworpen om tegemoet te komen aan verschillende behoeften van onze klanten. We bieden opties aan die variëren van betaalbare standaardbezorging tot snellere, traceerbare bezorgmethoden voor zowel Nederland als België.Ons assortiment omvat ook hoogwaardige bedrukte producten zoals promotionele usb sticks en andere relatiegeschenken. We staan bekend om onze uitstekende drukkwaliteit en zorgen ervoor dat alle producten zorgvuldig worden verpakt om schade tijdens het transport te voorkomen.


Bezorgopties:


Ongeveer 80% van onze bestellingen wordt als brievenbuspakket verzonden, wat betekent dat u niet thuis hoeft te zijn om uw pakket te ontvangen. Voor grotere bestellingen die niet door de brievenbus passen, bieden we standaardpakketbezorging aan. Als alternatief kunt u ervoor kiezen om uw pakket op te halen bij een ParcelShop, wat extra gemak biedt voor onze klanten.


Deze uitgebreide aanpak zorgt ervoor dat we niet alleen aan uw bezorgbehoeften voldoen, maar ook aan uw verwachtingen voor productkwaliteit en klantenservice.


 
Naambordje voordeur

Uw verbinding met allesmakkelijk.nl is beveiligd