Allesmakkelijk.nl

Huisnummer bord met naam model 1101

Plexiglas Naambord - Een Persoonlijke Toevoeging aan Jouw Woning

Maatwerkopties voor Jouw Perfecte Naambord

Wil je een naambord dat perfect past bij de uitstraling van jouw woning? Ons Plexiglas vierkant naambord biedt maatwerkopties, zodat je een naambord kunt creëren dat volledig aan jouw wensen voldoet. Kies uit drie verschillende maten: het standaard formaat van 15x15 cm, of ga voor een groter statement met optionele formaten van 20x20 cm of 25x25 cm. Met een dikte van 5 mm heeft het naambord een solide en duurzame constructie.

 

Een Verfijnde Achtergrond voor Een Rustgevende Uitstraling

Ons naambord is ontworpen met oog voor detail en esthetiek. De achtergrond van het naambord heeft een prachtige groenachtig blauwachtige stofachtige uitstraling. Deze subtiele en elegante kleur geeft jouw woning een rustgevende en verfijnde ambiance. Het naambord zal zeker de aandacht trekken en een blijvende indruk achterlaten.

 

Hoogwaardige Bedrukking op Topkwaliteit Plexiglas

Bij ons wordt jouw huisnummer en gewenste tekst met uiterste zorg op hoogwaardig plexiglas van topkwaliteit gedrukt. Geef ons eenvoudigweg jouw huisnummer en tekst door, en wij zorgen ervoor dat het nauwkeurig wordt weergegeven zoals op de foto. Het lettertype dat we gebruiken is hetzelfde als op de standaardfoto en wordt standaard in het zwart gedrukt voor een klassieke en tijdloze uitstraling.

 

Heldere en Haarscherpe Weergave vanaf Alle Hoeken

Het naambord is ontworpen met aandacht voor optimale zichtbaarheid. De bedrukking vindt plaats aan de achterzijde van het glas, waardoor de afbeelding duidelijk zichtbaar is vanaf de voorzijde en zijkanten. Daarnaast is de achterkant van de glasplaat voorzien van een witte beschermlaag, wat zorgt voor een optimaal contrast van kleuren en een heldere, haarscherpe en lichtdoorlatende weergave van je naambordje. Zo komt jouw huisnummer en tekst prachtig tot hun recht.

 

Eenvoudige Bevestiging en Luxe Afstandhouders Inbegrepen

Het bevestigen van ons naambord is een eenvoudig proces. In de hoeken van het naambord zijn standaard 4 gaten voorzien, zodat je het gemakkelijk aan de muur kunt bevestigen. Bovendien leveren we standaard 4 luxe RVS afstandhouders mee in zilverkleur, goudkleur of zwart kleur. Met deze afstandhouders kun je het naambordje op een stijlvolle en professionele manier naast jouw


- Weer en windbestendig

- Formaat 15 x 15 cm

- Het plexiglas is 5mm dik en wordt geleverd met 4 afstandhouders voor montage.

- Levertijd: Voor 11:00 uur besteld dezelfde dag verzonden. 































Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
  • Model: HUISNUMMER1101
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 24,90€

  • Excl. BTW: 20,58€

Beschikbare opties:



Tags: huisnummerplaat, naambordje, huisnummerbordje, naambordjes, naamplaatjes, huisnummer borden, naambordjes, voordeur,

Naambordje voordeur

Uw verbinding met allesmakkelijk.nl is beveiligd