Allesmakkelijk.nl

Huisnummer bord met naam model 1100

Plexiglas Huisnummerbordjes van Topkwaliteit: Maak een Verpletterende Eerste Indruk

Hoogwaardige Plexiglas Huisnummerbordjes

Kies voor onze hoogwaardige plexiglas huisnummerbordjes en laat een blijvende indruk achter op bezoekers en postbodes. Deze exclusieve bordjes zijn vervaardigd uit hoogwaardig plexiglas en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Standaard hebben ze een vierkant formaat van 15x15 cm, maar ook grotere formaten van 20x20 cm en 25x25 cm zijn mogelijk. Het plexiglas heeft een indrukwekkende dikte van 5 mm, wat zorgt voor een solide uitstraling.

 

Elegante Klassieke Uitstraling

Het huisnummerbordje heeft een elegante uitstraling dankzij de subtiele lijnen op de achtergrond in een klassieke bruine tint. Hierdoor krijgt het bordje een tijdloos en stijlvol karakter. Het gebruikte lettertype is identiek aan dat op de standaardfoto, en de standaardkleur van het lettertype is diepzwart. Dit zorgt voor een uitstekende leesbaarheid van je huisnummer en tekst.

 

Helder en Scherp Naambordje / Huisnummerbordje

Het hoogglans acrylglas waarvan het bordje is gemaakt, zorgt voor een heldere, scherpe en lichtdoorlatende weergave van je huisnummer. We bedrukken het plexiglas met je huisnummer en tekst vanaf de achterzijde, wat betekent dat de bedrukking zichtbaar is vanaf de voorkant en zelfs vanaf de zijkanten. De achterkant van de glasplaat is voorzien van een witte beschermlaag, waardoor het kleurencontrast optimaal is.

 

Luxe Afwerking en Bevestiging voor Naambordjes

Onze huisnummerbordjes worden geleverd inclusief luxe RVS afstandhouders. Er worden standaard 4 gaten in de hoeken van het bordje gemaakt, zodat je het eenvoudig aan de muur kunt bevestigen. Bij het bordje ontvang je 4 luxe RVS afstandhouders in de kleuren zilver, goud, zwart of wit. Hiermee kun je het huisnummerbordje naast je voordeur bevestigen en krijgt het een luxueuze uitstraling.

 

Perfecte Toevoeging aan Elke Voordeur

Kies voor onze hoogwaardige plexiglas huisnummerbordjes en maak een blijvende indruk op bezoekers en postbodes. Het klassieke design, de uitstekende kwaliteit en de luxueuze uitstraling maken dit bordje een perfecte toevoeging aan elke voordeur. Geef je huisnummer en gewenste tekst door, en wij zorgen voor een uniek en hoogwaardig naambordje dat indruk maakt.

Met onze plexiglas huisnummerbordjes maak je gegarandeerd een verpletterende eerste indruk!


 - Weer en windbestendig

 - Formaat 15 x 15 cm

 - Het plexiglas is 5mm dik en wordt geleverd met 4 afstandhouders voor montage.

 - Levertijd: Voor 11:00 uur besteld dezelfde dag verzonden. 































Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
  • Model: HUISNUMMER1100
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 24,90€

  • Excl. BTW: 20,58€

Beschikbare opties:



Tags: huisnummerplaat, naambordje, huisnummerbordje, naambordjes, naamplaatjes, huisnummer borden, naambordjes, voordeur,

Naambordje voordeur

Uw verbinding met allesmakkelijk.nl is beveiligd